Járműpark

jarmupark

SFbBox by afl odds

Öntözőrendszer építés Biatorbágy és környékén

Előzetes megbeszélést követően tervrajzról vagy az általunk végzett felmérés alapján mindenre kiterjedő részletes árajánlatot készítünk. Többféle berendezés telepítését és beüzemelését tudjuk Önöknek elvégezni. Főleg a Hunter és a Rain Bird termékeket építjük, a megbízhatóságot és a gazdaságosságot figyelembe véve.

Az általunk beépített rendszerekre 1 év garanciát biztosítunk, kivételt képez az erőszakos törés, fagyás, állatok okozta rongálás.

Meglévő öntözők karbantartását, átalakítását, továbbfejlesztését is vállaljuk rövid határidővel.

Felhasználó szempontjából talán legnagyobb előnye ezeknek a rendszereknek, hogy a tulajdonosnak nem kell hosszú órákat eltöltenie locsolással, így rengeteg időt takaríthat meg.

Egy nagy gonddal, megtervezett és megépített kert vízellátása sokkal rosszabb hatásfokkal oldható meg kézi locsolással mint egy automatikus rendszerrel. Ez különösen újonnan telepített kerteknél fontos.

A helyesen megtervezett és a kerthez megfelelően programozott öntözőrendszerrel sok energiát és pénzt takaríthatunk meg. Egy melegebb nyári napon a nappal kijuttatott víz 50 %-a is elpárologhat, ugyanez a mennyiség éjszaka elöntözve mindössze 10 % párolgási veszteséggel jár.

További előnyük még, hogy amikor nem működnek szinte észrevehetetlenek a kertben. A rendszert vízzel ellátó csővezetékek a föld alatt futnak. Az öntözőfejek is a földbe vannak süllyesztve, és csak akkor emelkednek ki onnan, amikor öntöznek.

Öntözőrendszer karbantartás

A tél előtti leállás, a fagyokra való felkészülés, valamint a rendszer tavaszi újraindítása sok esetben gondot okoz a felhasználónak.
A növények fejlődésével egy másik, igen gyakori problémával találkozhatunk: az öntözőfejek takarásba kerülnek a vízsugár útjába növő gallyak, ágak miatt.
Ezeket a karbantartási feladatokat igény esetén elvégezzük.

Öntözőrendszer javítás

A kert átépítésénél, átrendezésénél szükség lehet az öntözőrendszer elemeinek áthelyezésére, esetleg a rendszer kibővítésére.
Sokszor találkoztunk már fűnyíróval megsértett, kutyák által szétrágott öntözőfejekkel.
Vállaljuk ezeknek a már elkészült öntözőrendszereknek javítását, átépítését.

Öntözőrendszer víztelenítés - Öntözőrendszer téliesítés

Az öntözőrendszereket a tél beállta előtt, november táján vízteleníteni kell.
Az év lejártával egy áttekintő szervizelést is elvégzünk, ami a víztelenítés árába beletartozik.

arajanlat-keres