Járműpark

jarmupark

SFbBox by afl odds

Kert karbantartás Biatorbágy és környékén

kertekCégünk évek óta végzi magánszemélyek, cégek, kertjeinek, parkjainak karbantartását, fejlesztését. Kérésükre az általunk gondozott kertek, parkok tulajdonosainak hozzájárulásával, referencia listát tudunk küldeni. Alkalmazottaink a megrendelők kérésének megfelelően heti, kétheti vagy havi rendszerességgel végzik munkájukat. A tavaszi metszéstől a tél beálltáig folyamatosan tesznek eleget a kerti kihívásoknak.
Segítséget tudunk nyújtani:

Metszésben, telektakarításban, fűnyírásban, kaszálásban, gyepszellőztetésben, lombtakarításban, vegyszeres kezelésben, permetezésben és minden kertben előforduló munkában. A keletkező kerti hulladékot a megrendelők igényei szerint el is tudjuk szállítani. A folyamatos karbantartás mellett alkalmi megbízásokat is tudunk teljesíteni. Szívesen segítünk megunt régi kertek felújításában vagy új kertek megépítésében is.

Lehetőség van szerződéskötésre aminek megléte esetén a rendszeres előre megbeszélt időpontot tudjuk garantálni, ezzel elősegítve, hogy a megrendelő kertje, parkja mindig rendben legyen. A kertek öntözőrendszereinek karbantartását, felújítását esetleg teljesen új rendszer telepítését is tudjuk vállalni. Téli hónapokra teljeskörű hó ügyeleti szolgálattal tudjuk az Önök terheit enyhíteni.

Kérésre ingyenes és részletes felmérés után árajánlatot készítünk Önöknek. Ajánlat kérésért kérem keressenek elérhetőségeinken.

 

arajanlat-keres